Biz Kimiz

1957’de İsviçre’nin Schaffhausen şehrinde kurulan küçük bir işletme olan Max Bircher, makine ve küçük elektrikli PLC’lerin üretimi ve ticareti konusunda uzmanlaşmıştır. Kısa bir süre sonra, özellikle program jeneratörleri ve elektronik zaman röleleri olmak üzere kendi elektromekanik ekipmanını tasarlamaya ve üretmeye başlar. Bu önemli bir başarı getiriyor: 1962’de Bircher’in 60 çalışanı var.

Bircher Reglomat olarak faaliyet gösteren şirket, kapı ve kapılardaki kolaylık ve güvenlik uygulamaları için eksiksiz bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır. Hem temaslı hem de temassız modern ürünleri sürekli geliştirilme aşamasındadır. BBC Bircher Smart Access, pnomatik paspaslar, güvenlik kenarları, kızılötesi sensörler ve en iyi İsviçre kalitesine sahip mikrodalga dedektörleri anlamına gelir. Daha fazla insan ve trafik akışı olan rekabetçi bir pazara rağmen, BBC Bircher Smart Access uluslararası düzeyde öncü firma olmayı başardı. Şirket, sadece sizin için güvenli, kullanışlı ve enerji tasarruflu üst düzey çözümler üretmeye devam edecektir.

Tarihi

Bires Makina yaklaşık 20 yıldır Bircher Reglomat ürünlerini, siz müşterilerine güven ve memnuniyetle ulaştırmakta ve ülke çapında bilinen tanınan bir firma olmayı başarmıştır. Otomasyon ve güvenlik alanları dışında madencilik ve sağlık sektörü ile ilgili ürünler üreten ve pazarlayan bir firma olarak, sizlere kaliteli ürünü uygun şartlarda sunmaya devam edecğimizi bilmenizi isteriz. “Siz varsanız,biz varız” sloganı ile yola çıkan BİRES her koşul ve şartta ülke ekonomisini ve müşteri güvenini ön planda tutarak çalışmalarına devam edecektir.

  • 2000- Reglomat firması devralındı
  • 1994– Bircher Asia Pacific Malezya’da, Bircher America Inc. ise Chicago’da kuruldu.
  • 1991– Giorgio Behr sistem mühendisliği şirketini devraldı.
  • 1989 –Hisseler Oğlu Max Bircher-Büsser’e devretti
  • 1976 – Bifima Holding AG’yi kuruldu.
  • 1975 – Halka Açıldı.
  • 1964 – Şirket içi AR-GE departmanı kuruldu.
  • 1963 –“Lüthy Druckwellenschalter” i devralıyor.

Misyon

Kalite ürünlerle müşteri memnuniyeti sağlamak, güven vererek ,tecrübe aktarmak

Vizyon

Öncü ve liderliği devam ettirerek, en yeni ürünlerle müşterileri buluşturmak