Bircher Reglomat’ın güvenlik kenarı, otomatik kapılar, kapılar ve ızgaralardaki katlanma ve çarpma noktalarını korumak için kullanılır. Farklı anahtarlama cihazlarıyla birlikte farklı ebatlarda olan profiller, geçerli standartlara göre kişileri ve nesneleri güvenli ve güvenilir bir şekilde korur.

Temas şeridinin kauçuk profil içine çekilmesinde denenmiş ve test edilen ilkeye dayanırlar. İletken kauçuk profilleri sadece minimum basınç altında bile birbirine bastırılır ve açma darbesi bir anahtarlama cihazına veya bir aktarma sistemine iletilir. Teknik tasarım sıradışı uygulamalarda dahi yüksek güvenilirlik sağlar.

Emniyet kenarları
ClickLine, CoverLine veya StandardLine güvenlik kenarları, tüm güvenlik gereksinimlerinde mükemmel çözümler sunar. Hem insanı hemde makine ve araç güvenliği sağlar

    Bir veya bir kaç ürün seçebilirsiniz
  • Soru veya talep detaylarını buraya yazabilirsiniz.

Endüstryiel Kapılar

Emniyet kenarları
ClickLine, CoverLine veya StandardLine güvenlik kenarları, tüm güvenlik gereksinimlerinde mükemmel çözümler sunar. Hem insanı hemde makine ve araç güvenliği sağlar

ClickLine

Kolay kurulum, ClickLine’in belirleyici bir özelliği: tıkla ve git.Hızlı ve kolay montaj ile kullanıcı dostu. Bu, hasar görmüş güvenlik kenarlarının bile hızlı ve zahmetsizce değiştirilebileceği anlamına gelir. Optimum olarak tasarlanmış profil şekli, mümkün olan en yüksek anahtarlama güvenilirliğini garanti eder.

CoverLine

Alüminyum profilin lastik profilin üstüne gelmesi ile görünümde bütünlük sağlar. Bu, zorlu tasarımlara bile çok iyi uyum gösteren tek biçimli bir görünüme neden olur. CoverLine güvenlik kenarları özellikle dikey montaj için uygundur.

StandardLine

StandardLine güvenlik kenarları, çeşitli uygulamalar için bir dizi farklı profil türü sunar.

S-Line Minyatür güvenlik kenarı sistemi

S-Line minyatür güvenlik kenarları, bir güvenlik kenarı sistemi oluşturmak için birleştirilen çeşitli bileşenlerden oluşur. Doğru bileşenlerle, kullanıcı tarafından bile kolay ve hızlı bir şekilde oluşturulabilir. Bu, farklı tür ve uzunluklar üretmek açısından gerçekten büyük bir esneklik sağlar.