Geliştirilebilen Teknolojiler

BBC Bircher Smart Access, yüksek güvenlik ve güvenilirlik gereksinimlerinizi karşılayabilmesi için denenmiş ve test edilmiş teknolojilere olan inancını koyuyor. Teknoloji uzmanlığı basınca duyarlı ve temassız dedektör sistemlerini kapsar. Temassız dedektörler alanında, BBC Bircher Smart Access sadece mikrodalga teknolojisini değil aynı zamanda aktif ve pasif kızılötesi teknolojisini de kullanmaktadır. Basınca duyarlı güvenlik kenarları, kapılardaki ve kapılardaki kapanma kenarlarını korur ve izler, temaslı paspaslar ise kapıları ve makineleri güvenli bir şekilde etkinleştirmek ve devre dışı bırakmak için elektrikli yüzey anahtarları olarak çalışır. Darbe, anahtarlama cihazı aracılığıyla kablosuz sinyal iletimi yoluyla kontrol sistemine iletilir. BBC Bircher Smart Access’te odak noktası daima insanları ve makineleri korumaktır. Güvenlik standartları ve sertifikalar hakkında daha fazla bilgiyi ilgili ürün sayfasında bulabilirsiniz.

Radar

Mikrodalgalar, alışılmadık derecede yüksek frekanslı elektromanyetik dalgalardır. 24 GHz mikrodalga aralığında Doppler ilkesine göre çalışan mikrodalga hareket detektörü, sıcaklıklarına bakılmaksızın hareketli nesneleri algılar.

İnsanlar veya hareketli cisimler (en az 10 cm / s) yayılan ve dengeden çıkan frekansı atar. Frekanslardaki bu fark, röleler veya elektronik kontaklar aracılığıyla anahtarlama darbesi olarak değerlendirilir ve iletilir. Sonuç olarak, hemen hemen tüm hareketli nesneler algılanabilir.

Infrared

Her türlü otomatik kapı sistemi için
Kırma ve kesme kenarlarında, birincil ve ikincil kapatma kenarlarında koruma sağlar; ayrıca hareketli çarpışma koruması olarak da işlev görür
Kurulumu ve ayarlaması kolaydır

Aktif kızılötesi varlık dedektörleri insanları ve nesneleri taşımak için belirli bir bölgeyi izler.