Temassız, hijyenik kapı açma
Led Göstergeli cazip tasarım
Standart sıva altı  kutularıyla uyumlu

Temas yüzeyleri – özellikle kapı kolları – bazıları sağlık için gerçek bir risk oluşturabilecek çok miktarda bakteri ve virüsün yayılmasından sorumludur. CleanSwitch, kapıları açmada temassız, hijyenik bir yöntem sunar. 10 ila 50 santimetre arasında algılama mesafesindeki bir el hareketiyle çalışır. Renkli LED göstergeli çekici tasarımıyla CleanSwitch, etkili, kullanıcı dostu bir açma aracıdır. CleanSwitch, özellikle nemli veya ıslak ortamlarda sorunsuz kullanılabilmesini sağlamak için IP65’e uygun güvenilir koruma sunar.

    Bir veya bir kaç ürün seçebilirsiniz
  • Soru veya talep detaylarını buraya yazabilirsiniz.

Hastaneler - Klinikler

CleanSwitch, genellikle kirlilik olan kapı kolları ile temas ihtiyacını ortadan kaldıran kullanışlı, temassız bir giriş etkinleştirme yöntemi sağlar. CleanSwitch herhangi bir standart temizlik maddesi veya dezenfektan ile temizlenebilir. Yüksek kontrastlı LED geribildirimi, görme bozukluğu olan insanlar için kolayca kullanılabilir.

Genel sağlık alanları

CleanSwitch, genel hijyen alanlarına otomatik kapıların açılması için temassız bir yöntem sağlar ve bakterilerin ve diğer patojenlerin yayılmasını önler.

Yemek şirketi

CleanSwitch, bir hareketle kapıyı etkinleştirir. Bu, mutfağa girişin sadece gerektiğinde açılacağı anlamına gelir – servis personeline uygun, hijyenik bir kapı açma çözümü sağlar.

Kayar Kapılar

90˚ Kapılar

Döner Kapılar

Varlık 1