Otomatik kapılarda güvenilir aktivasyon ve koruma , EN 16005 standardı ile

Primetec B açma-kapama ve güvenlik bir arada
Denenmiş ve test edilmiş radar sistemi kapıyı açma işleminde , aktif infrared perdeler ise insanları koruma konusunda ışık bariyeri yerine kullanılır.Radar ve aktif infrared perdeler algılama alanı açısından değişik versiyonlarda kullanılabilir

PrimeScan B , geri kenarların korunmasını sağlar
Aktif infrared perdeler kapı kanadının ters yön hareketlerinde güvenliği sağlar. Açılan panelin açıldığı taraftaki tehlikeli bölgesinde insanları koruma görevi yapar.

PrimeMotion B ,açma-kapama ve enerji tasarrufu
Radar teknoloji ile çalışan aktif sensor, güvenilir şekilde açma işleminin yanında , yön tanıma özelliği ile gereksiz açık kalma süresini kontrol eder.

    Bir veya bir kaç ürün seçebilirsiniz
  • Soru veya talep detaylarını buraya yazabilirsiniz.

Avrupa Standartı

Mükemmel Uyum
Prime ailesinin tüm modelleri tek kapıda kullanılabilir. Primemotion , Primetec ve Primescan kullanılarak kombine edilen kapılar, hem zamanında açma ve maksimum koruma ile Avrupa standartlarında ürün sunmanızı sağlar.

Primemotion ve Primetec

Kapının bir tarafında Primemotion ve diğer tarafına Primetec konularak hem açma işlemi hem de koruma işlemi, hızlı montaj ve kolay ayarlama ile kısa zamanda tamamlanır.

İkili Primetec

Kapının her iki tarafına da Primetec kullanılarak, sıkışma güvenliği en üst düzeye taşınır.Hiç bir fotosel ihtiyacı olmadan, yüksek güvenlik istenen bölgelerde rahatlıkla kullanılabilir

Maksimum Koruma

Güvenlik bir üst düzeye, olabilecek en üst seviyeye getirmek için, kapının her iki tarafına Primetec ve kapı kanat açılım noktlarına da Primescan yerleştirilir. Böylece hem kapı kapanırken hem de açılırken maksimum koruma sağlanmış olur. Avrupa’da yaygın olarak kullanılan sistemdir.

Kayar Kapılar

90˚ Kapılar

Döner Kapılar

Varlık 1