Kolaylık ve güvenlik uygulamaları için yüzey anahtarı
Sistemin yüklenmesi kolaydır
Hava etkilerine duyarlı değil

Bircher Reglomat kontak pasparları, tanımlanmış bir alanda insanlar veya nesneleri tespit etmek için kullanılır.

ESD3 güvenlik anahtarlama cihazı ile birlikte, tehlikeli bölgelerin korunması ve dolayısıyla insanları korumak için sertifikalı bir sistem oluştururlar. ESD3 emniyet anahtarlama cihazı ile birlikte, EN 13856-1’e göre Bircher Reglomat emniyet kontak paspası tip testine tabi tutulmuştur ve PLe, kat. 3 EN ISO 13849-1’e göre.

 

Forklift güvenlik ekipmanı olarak kullanım
Basınçtan etkilenen paspas, işletim platformundan plansız bir çıkış olması durumunda aracı derhal etkisiz hale getirir. Ayrıca kaymayan, titreşim sönümleyici ve ergonomik ayakta duran bir yüzey sunar.

Adım Paspasları – yolcuları korumak için elektrikli yüzey anahtarı
Bircher Reglomat paspaslar toplu taşıma araçlarının kapılarında sıkışıp kalmalarını önlemek için kullanılır.

Giriş alanını korurlar ve bu nedenle yolcuları yaralanmadan korurlar. Kimse paspas yüzeyinde adım attığında veya üzerine bir yük yerleştirildiğinde, iki paralel temas yüzeyi birbirine bastırılır ve elektrik devresi yapılır.

ES Düğmesi
ES-Düğmesi, farklı makine işlevlerini kontrol etmek için kullanılan düz bir düğmedir.

Bir kapının açılıp açılmayacağına veya bir uygulamaya başlanmasına bakılmaksızın, ES-Düğmesi, insan ile makine arasındaki arayüzdür. Yatay veya dikey olarak monte edildiğinde, elle, ayakla veya kolla kolaylıkla harekete geçirilebilir.

Sağlam tasarımı bile kirli ve nemli ortamlarda kullanılmasını sağlar.

    Bir veya bir kaç ürün seçebilirsiniz
  • Soru veya talep detaylarını buraya yazabilirsiniz.

Geniş Uygulama Alanı

Pnomatik paspaslar kuru kontak vererek her türlü uygulama için uygun çözüm olarak sizlere sunulmaktadır. Üzerine gelecek bir baskı ile aktive olan paspas, kontak vererek arzu edilen görevi yerine getirir. İster bir uyarı olsun, isterse de makinenin durmasını sağlamak olsun, sorunsuzca yapılacaktır.

İşçi Ve Makine Güvenliği

Makine operatörünün, makine çalışırken bulunmaması gereken bir alana yerleştirilen paspas, işçiyi ve makineyi korumaktadır. Operatör üzerinde iken makine stop modunda kalmaktadır.

(Makinenin kontrol ünitesi değişiklik gösterebilir)

Tailor Made

Pnomatik paspasın ölçü ve şekline hatta çıkış kablolarının yerine kadar sizin istediğiniz şekilde üretilir. Her türlü boyut ve şekilde üretilebilen paspasların üzerine logo, yazı veya uyarı veren renkler yapılabilir.

İş Güvenliği

Toplu Taşıma

Döner Kapılar

Varlık 1